Thursday, January 22, 2009

Working girl

Jaha, så var man tillbaka i ekorrhjulet igen...
Lite kul att få interagera med andra vuxna och känna att man fortfarande är "on top of things". Hjärnan har inte lagt av och det kändes inte som om jag någonsin varit borta. Kanske på grund av att jag jobbat lite innan jul.

En av dagens höjdpunkter var dock lunchen - ingen försökte ta min mat eller behövde matas. Samtalet var inte heller en monolog om hur olika djur låter eller vart armaturen sitter i köket, utan en dialog om dagens möte och förväntningar på uppdraget. Efteråt var det inte upp till mig att se till att de andra tvättade sig, utan jag kunde fokusera på vilken dryck i kaffeautomaten jag skulle välja - en choklad med extra mjölk blev det. Bra val.

Men... när jag sedan träffade Oskar igen ville jag inte riktigt släppa honom. Han var på ett aldeles strålande humör och det ska bli jättekul att vara med honom imorgon igen. Douglas får jag fortsätta längta efter för efter att ha varit hos Mormor och Morfar efter dagis hade han bestämt sig för att stanna där...

No comments: