Thursday, March 12, 2009

Nu j-vlar...

... är jag pappaledig! Hurra, hurra, osv. Fast det ställer förstås lite krav - att det nu är jag som ska försöka lägga upp lite smått och gott på denna ack så bortglömda blogg. Sanningen är även den att jag redan hunnit vara pappaledig i nästan en månad :-) vilket inte förmildrar.
Jag här med även officiellt ner ambitionerna som Anna drog upp när hon började blogga. Jag kommer mest att lägga upp nån bild då och då från mobilen. Kanske att jag blir bitter på nåt nån gång och spyr lite galla, kan inte lova motsatsen...

Jag håller för övrigt på att packa inför vår stundande resa till Ljusdal. Vi ska åka skidor med Lisa, Gruffen, Rut, Nils (tvesamt om det blir skidor för honom...), Alva, Glenn och Ada (också tveksamt...). Vi ska bo i Lisas (föräldrars) stuga och åka i Järvsö-backen. Till min totala förvåning (NOT) är jag usel på att packa. Hälften kommer att glömmas (Anna styr förstås upp, så det ordnar sig), men framförallt är det skittråkigt! Kanska är det därför som jag skriver nu istället för att packa? Det ska hur som helst bli toppenskönt att komma iväg! Det får visa sig hur mkt skidåkning det i verkligheten blir, men det är inte det viktigaste.

Här kommer lite sköna bilder från senaste veckorna:

Två-dagars med kusinerna i Västerås

Bandy-kungen!

Arbetsledaren...

...som leder trupperna - varje dag efter dagis ska det skottas, snö eller inte!

Solnas barnvagnsmaffia

No comments: