Tuesday, April 14, 2009

Blåsippor och spikmatta

Glad Påsk!
Vilken härlig påsk-helg det har varit - och med en hel del överraskningar...
Henrik som började löpträna var den första :-)
Jag var också ute ett par gånger och såg bland annat blåsippor sticka upp bland de vissna löven och ge hopp om varmare tider.
Sen var det ju en hel del påskfirande med både grannar och släkten - mycket spontana besök till parken, god mat och massor av godis!
En annan överraskning var att min mamma har blivit hobbyfakir. Efter lite övertalning provade jag på den själv - och 10 minuter senare steg jag upp - lite perforerad, men utan blodvite. Henrik, bror Henrik och Johanna testade också. Om jag ska vara ärlig provade jag sist - så jag var inte så modig som jag kanske vill låta påskina...
Under helgen flyttade vi ju ut på altanen också. Lite penséer fick ersätta den döda ljungen i krukorna och det såg genast lite trevligare ut.
Karin kom på besök i sin fina Saab - det var på tiden och nu måste det bli lite oftare. Oskar och framförallt Douglas blev väldigt förtjusta i henne, men det var ju inte direkt någon överrraskning för oss som känner henne. Karin och jag ska hitta på något kul i sommar - en tjejgrej :-)

No comments: