Monday, September 22, 2008

Titta han kryper!!!

Oskar har lärt sig krypa :-)
Efter en vecka på Kreta när han mer eller mindre inte befann sig på golvet alls var Oskar rejält taggad att röra sig på egen hand när vi kom hem. Trots en rejäl förkylning tränade han så fort han fick tillfälle och redan på söndagen tyckte vi väl att han kröp när han i ärlighetens namn kanske bara hasade något steg innan magplasket. Idag däremot kröp han säkert 2 meter så nu är det inget snack. Vad som skulle kunna diskuteras är väl stilen... Det är inget rumphas, men han har bara ena knät i marken - det andra är uppe i luftenoch han tar spjärn med foten istället. Ja, det ordnar sig säkert och om det är likadant imorgon ska jag ta en bild och lägga upp.

Skönt att isen är bruten igen - jag har haft lite skrivkramp när det gäller bloggen, men nu känner jag mig sugen igen så nu hoppas jag att ni får höra mer om vad som händer hos oss.

No comments: