Friday, November 21, 2008

En heldag med Douglas

Idag hade Mormor och Morfar hand om Oskar hela dagen och Douglas stannade hemma från dagis med mig. Jättehärligt att få en dag med bara Douglas! Vi hade det mysigt och åt frukost i lugn och ro. Sedan gick vi ner till Spånga på Vagga-Gunga-Gå och sjöng en timme tillsammans med min mammagrupp och några större barn (Julia, Lina, Isak, Alexandra och Rebecka) Jag tog ett jättefint kort när de satt och sjöng och sedan ett när de fikade. Tyvärr gjorde jag nog den moderna varianten av "linslocket på", dvs inget minneskort i kameran så ni får tro mig ändå...
Efter det gick vi och klippte oss båda två. Douglas fick både orange hårfärg och klubba, men jag tackade vänligt men bestämt nej till båda. (Jag blev nöjd med min klippning, vilket inte är så vanligt... fast ingen ser väl att jag kapat en bit förstås...)
Eftersom det var Douglas dag fick han bestämma vad vi skulle äta till lunch... jag vill nog inte säga vart vi åkte, men några förstår nog. Jorå, med box och allt... (jag har för övrigt full förståelse för "helgpappor" - det är så lätt att säga "JA")
När vi kom hem ville Douglas baka. Vi bestämde oss för vaniljhorn...

...men man måste ju vara flexibel...
Det var en fantastiskt härlig dag! Jag har verkligen saknat att hänga med Douglas!

2 comments:

Sunshine said...

Hihi, det ser jätte gott ut! JAg vill haaaaa :P

Kram
Kussen ;)

Unknown said...

Nu får ni se upp alla mästerkockar, vem vet vad det blir av Douglas, han ser ganska van ut när han berättar vad som ska vara i kakbaket, och så är han ju så söööt!
Puss/Mormor