Saturday, November 15, 2008

En långhelg utan mamma

Annas barnfria långhelg på Island började inte fullt så bra som hon hade tänkt sig. Magsjuk med tillhörande attiraljer var det första som hände när hon kom fram. Vi trodde så klart att det var nåt med den isländska kosten som inte föll i smaken, men senare samma natt började även Douglas och Oskar kräkas... Tyvärr för Allan och Rose-Marie så sov båda våra små sötnosar hos dom, så det blev en hemsk natt för dom! Fast för egen del är jag tacksam, för jag hade nog inte klarat av dom båda ensam. Dessutom blev även jag drabbad, men det kom inte på förrän på fredag morgon. Jag slapp kräkas, men åt nåt håll ska det ju ut.
Glad i hågen genomförde jag en tanktömning och gick sedan till jobbet, ovetandes om att det faktiskt inte var fisksoppan jag blivit dålig av, utan nån form av magsjuka. Sorry alla arbetskamrater, hoppas jag inte förstöre helgen!
Hur som heslt hade så klart Oskar och Douglas det väldigt bra hos mormor och morfar och jag hämtade hem dom först idag (lördag). Farfar kom hit vid 3-tiden och Douglas blev jätteglad. Oskar har dock varit lite mer återhållsam och tytt sig till mig.
Trevigt för mig :-)
Jag vågar påstå att magsjukan har tagit ut sin rätt på Douglas. Han somnade i farfars famn när dom satt och läste i soffan:
Det bilden inte visar är att även farfar somnade straxt efter...
Efter middagen badade Douglas och farfar, det gick jättebra!
Nu har det hunnit bli sent och alla ligger och sover (farfar snarkar som förste försökskanin i gästrummet i källaren). Nu är det även dags för mig att knoppa, håller tummarna för att Oskar accepterar mig när han vaknar under natten...

No comments: