Thursday, November 20, 2008

Klätterapa

Idag besteg Oskar sitt första (mentala) berg. Sedan skulle han klättra upp igen och igen och igen... Jag satt i telefon under inspelningen om ni undrar varför jag hummar och är lite ofokuserad (säger Douglas istället för Oskar tex)

3 comments:

David said...

Haha va duktig! Han har blivit stor sen jag tog den här bilden :)

http://photos-a.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v299/74/84/702052650/n702052650_1150520_7736.jpg

Anonymous said...

:) Julia klättrar i Ellas stol också. Så ställer hon sig, lutar sig mot ryggstödet och tar så mycket fart hon bara kan. Numera är nästan allt man kan klättra på omkullvickat på golvet eller undanplockat. Hon är helt galet livsfarlig. Hon har ingen stopp alls. Snart hoppas jag att hon ska gå från att "jag låtsas att jag inte hör och förstår att du säger till mig" till "ok då mamma, jag gör som du säger, jag klättrar ner". Men det tar nog ett tag till, Ella är ju inte där än heller ;)

Unknown said...

Vilken stolt kille! Nu är det full rulle hos Smedslett.
Jätteduktigt Oskar
Puss/mormor