Thursday, October 9, 2008

Fika på Harspåret

Idag var det föräldrafika på Douglas dagis. Jag och Oskar var där och lät oss väl smaka. Douglas hade varit med och mätt upp havregrynen till chokladbollarna (ja, jag vet vad de egentligen heter, men jag vågar inte skriva så längre...). Supersmarriga var de! Eftersom jag har varit och tränat idag OCH pengarna ju går till något roligt för barnen fikade jag tills jag var aldeles mätt!
Här är Douglas kompisar:

Efter fikat lekte vi en stund innan vi gick hem.

Måste också berätta att Oskar stod aldeles själv idag. Det var på träningen, han hade rest sig mot min step-bräda och sedan stod han där och sträckte armarna emot mig. Jag blev helt paff - han lärde sig ju att krypa för bara 3 veckor sedan.

1 comment:

Anonymous said...

Självklart är ni galna! Ni är ju släkt med mig :P Fast det är nog mer ni som gjort MIG galen då.... :P

Kramar
Regina