Monday, October 13, 2008

Grattis Douglas 3 år

Ja må han leva...
Vi väckte Douglas med presenter och sång vilket inte var särskilt populärt

Men när han öppnat paketen blev han gladare och tyckte inte längre att det var så dumt att fylla år.

Till frukost fick han O'Boy och smörgås. Eftersom jag jobbade idag lämnade Henrik på dagis (jag lämnade Oskar hos Mormor och Morfar - tack!).
Douglas ville inte ha kronan på sig på dagis och inte heller utföra de små extrauppdrag man kan få göra när man fyller år: duka, hämta matvagnen i köket etc. Han hade dock en toppendag trots detta och var mycket glad över att de hade fått våfflor till mellenmål.
När jag slutade jobbet hämtade jag först tårtan på bageriet och sedan Douglas på dagis.

Sen kom Mormor och Morfar med flera paket - tåget Edward med tillhörande kolvagn samt en station med en massa finesser: högtalarsystem där man kunde spela in ett meddelande till resenärerna, stop och så flera skenor. Douglas var mycket nöjd:

Stationen

Sen var det fika och Douglas som inte gillar tårta egentligen, tyckte denna päronmousse-tårta var riktigt smaskig - kul!
Eftersom det var Douglas födelsedag fick han bestämma vad han ville ha till middag. Jag låter bilderna tala för sig själva...

Sen åkte vi hem och lekte lite med tågbanan igen innan det var läggdags. Självklart blev det en av de nya böckerna: "Bamse och det mystiska huset". Godnatt!

No comments: