Tuesday, October 7, 2008

Working girl

Idag var jag på besök i verkligheten och har fått ett uppdrag som jag hoppas kunna klara av på sådär 5-8h/veckan. Redan nästa vecka har jag bokat in möten 9-14 måndag och tisdag och så blir det lite dokumentering på det, så det börjar ju inte riktigt enligt plan, men det måste ju bli så för att jag ska komma igång. Sen hoppas jag kunna hålla det på en lagom nivå. Det var kul att träffa mina gamla kollegor igen - även om omständigheterna inte är så roliga i och med varslet. Ibland är det inte så dumt att vara konsult. Mamma och Pappa tog hand om Oskar och Douglas medans jag var iväg (vad skulle jag göra utan dem?). Mamma hade köpt en hel järnväg med tåg som killarna får ha att leka med hos dem - och som väntat ville Douglas inte åka hem. Oskar trivdes rätt bra han med, men för honom är jag ändå fortfarande nr1 och han följde med hem utan protester.

No comments: