Saturday, October 18, 2008

Släkten firar Douglas

Farmor och Farfar kom redan till lunch eftersom de var på Edsbacka krog i Sollentuna igår och då inte hade så långt att köra. Douglas fick paket - en kudde med grodor som Farmor sytt
och 3 arbetsfordon (jag är inte så bra på namnen, men ni som vet kanske kan skriva en kommentar...):

Efter lunch gick Farfar, Henrik och Oskar på promenad och köpte en tårta till fikat:

Under tiden bakade Farmor och Douglas Nalle Puh muffins till Douglas kalas imorgon.

De blev jättefina!

Sen kom Henrik och Johanna (och de var de första som någonsin parkerat bredvid oss sen stenläggningen blev klar förra helgen). De hade köpt ansiktståget James och två vagnar till Douglas och han blev överlycklig. Tyvärr var det ju den sorten som inte fungerar på briotågbanan så jag lät inte Douglas ta upp den. Däremot har vi beställt både James och Toby på internet så de kommer någon dag i veckan som kommer. Superbra present i vilket fall som helst och det var ju inte så att han inte redan hade fått nya leksaker att leka med.
Här är tågen som får puffa tillbaka till affären så länge:

Sist att ansluta var familjen Németh - men så hade de ju längst att köra idag. Douglas blev så glad över att Ida och Regina ville leka med honom och han kommer att vara så fin i deras present: Blå manchesterbyxor och en rutig skjorta.
Henrik och Johanna åkte hem för att plugga (eller hur?!) efter fikat och Farmor och Farfar skulle fixa med båten. Peter, Ulrika, Ida och Regina stannade på middag. Mycket trevligt - och väldigt ovanligt att det "bara" är vi som ses.

No comments: