Tuesday, October 28, 2008

Kram

Det fick Douglas en stor en av Emelie så fort vi kom innanför grindarna på dagis idag. Sen sprang de skrattande iväg för att leta redan på Linus. Det är en fantastisk känsla att se sitt barn så omtyckt av kompisarna!
Douglas vill verkligen gå till dagis på morgonen (om han inte har valet att vara hos Mormor och Morfar förstås) Igår jobbade jag och då både lämnade och hämtade Morfar (och kusin Regina). När jag i min tur skulle hämta hem Oskar och Douglas storgrät Douglas och sprang och gömde sig i deras förråd. Han skulle "stanna hos Mormor och Morfar och sova jättemånga nattar"...
Oskar sträcker sig också efter Mormor när han är hos mig.
Jag är ju självklart jätteglad över att de tycker så mycket om dem, men det är klart att det känns. (Nu kanske det är jag som behöver en kram)

4 comments:

Sunshine said...

*Kram* !! :D

Unknown said...

En jättestor kram till mitt Hjärtesnöre.
Mamma

Anonymous said...

Ja du, det är verkligen dubbelt det där. Så klart är man glad att barnen har många att älska och att älskas av. Men det kan sticka i hjärtat ändå. När Ella sover hos farmof och farfar drömmer jag alltid mardrömmar om att jag inte ger henne tillräckligt med uppmärksamhet och kärlek. Men det gör jag ju, på mitt sätt, och hon älskar ju mig också. Det vet man ju, alltid, någonstans.

Stor KRAM till dig. Det behöver man ofta.

Anna said...

Tack för alla kramar :-)
/Anna