Sunday, October 12, 2008

Födelsedagspresent eller "Frustration igen..."

Jag skulle köpa ansiktståg till Douglas och begav mig till Toys'r us i Barkarby. Lycka - de hade en hel vägg med tågen och tillbehör! Sedan förtvivlan - de såg lite annorlunda ut och var något mindre OCH de passade inte till brio-banan, utan hade en egen smalare räls. Jättetråkigt!
Jag köpte lite raka och böjda skenor och en backe som komplement till tågbanan istället. Upp som en sol och ner som en pannkaka.
Väl hemma och efter att ha pratat med Mamma om saken visade det sig att de tåg hon köpt hette "Wooden railway system" och efter lite googlande visade det sig att det finns en återförsäljare i Sverige.
Om det är någon som tänkt köpa "ansiktståg" till Douglas kan ni väl stämma av med oss så det inte blir dubbelt av något.
Han önskar sig för övrigt en snowracer också. Kanske skulle jag följa Stefans exempel och skriva ner hans önskelista - vad tycker ni?

1 comment:

Anonymous said...

Att få ge bort presenter som barn och föräldrar verkligen tycker om är det allra bästa. Så skriv en önskelista, Det underlättar tycker jag, och så blir det rättvist.

Kram från Mormor